Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla

Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla estimated approx 1 hora.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla using 22 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Aquí os comparto otra receta distinta que seguro os encantará como a mí. Se trata de unos chipirones a la plancha con sal de limón, mermelada de cebolla casera, parmentier de patatas y una mezcla de hummus clásico y de remolacha. La mezcla de sabores es una pasada y casi seguro que sí lo preparáis sorprenderéis a quien lo coma. Además es un plato muy completo nutricionalmente.
Buen día!! 😘😘

Ingredients and spices that need to be Get to make Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla:

  1. Hummus clásico:
  2. Garbanzos
  3. Sal y pimienta
  4. Zumo de limón
  5. Cominos
  6. Pimentón
  7. Aceite de oliva
  8. Hummus de remolacha:
  9. Garbanzos
  10. Remolacha
  11. Zumo de limón
  12. Sal y pimienta
  13. Mermelada de cebolla:
  14. 1 cebolla
  15. 3-4 cucharadas azúcar
  16. 1 pizca sal
  17. Parmentier de patatas:
  18. 1 patata
  19. 1 poco leche
  20. 1 cucharada sopera mantequilla sin lactosa
  21. al gusto Sal
  22. 500 gramos chipirones

Instructions to make to make Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla

  1. Primera elaboración. Bases de hummus. El primer hummus lo hice con garbanzos, un chorro de zumo de limón, sal y pimienta, media cucharadita de cominos, pimentón y aceite de oliva. Triturar bien y reservar. Lo llamo hummus clásico porque es el más similar al tradicional aunque le falta la pasta de sésamo. Aún así el resultado es muy similar.
  2. El Segundo hummus lo hice con garbanzos, zumo de limón, remolacha y su propio jugo, sal y pimienta. Este hummus es más dulce y tiene el toque característico de la remolacha.
  3. Después haremos la mermelada de cebolla y el parmentier de patatas. Por un lado, pica la cebolla en juliana fina y pon a pochar con aceite y una pizca de sal. Cuando esté blandito añade el azúcar y déjalo a fuego bajo hasta que quede como una compota. Después tritura en la batidora y reserva.
  4. El parmentier de patatas lo haremos con una patata troceada que coceremos con sal abundante. Pasados 20 minutos comprobamos que esté tierna y machacamos con un tenedor en caliente. En ese momento añade la mantequilla y un poco de leche. Rectifica de sal al gusto y reserva
  5. Aquí os dejo una foto de las distintas elaboraciones
  6. En una sartén pon los chipirones con piel y previamente limpiados y sin tripas. Sin nada de aceite para tostarlos. El agua que suelten la retiras. En 3-4 minutos máximo estarán listos.
  7. Monta tu plato. Alterna la base de hummus y pon encima los chipirones. Encima de algunos chipirones pon la mermelada de cebolla y la sal de limón y acompáñalo del puré de patatas. Está buenísimo 👏👏👏👏

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to discover them but just if you understand some simple food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and simple lunch dishes however its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Chipiron, base de hummus, parmentier de patatas y mermelada de cebolla. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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