Albóndigas a la jardinera

Albóndigas a la jardinera

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas a la jardinera. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas a la jardinera is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas a la jardinera is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas a la jardinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas a la jardinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas a la jardinera is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas a la jardinera estimated approx 60 min.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas a la jardinera using 21 ingredients and 14 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas a la jardinera:

  1. 1 lata guisantes pequeña
  2. 1 lata champiñones laminados
  3. 1/2 pimiento verde
  4. 1/4 pimiento rojo
  5. 1/2 cebolla grande
  6. 2 zanahorias medianas
  7. bote pequeño Tomate frito casero
  8. 1/2 cucharadita Pimentón de La Vera dulce
  9. Vino blanco
  10. Aceite
  11. 1 pastilla Avecrem
  12. Agua
  13. Masa carne:
  14. 1/2 kilo carne picada (vacuno y cerdo)
  15. 2 cucharadas 3 de Pan rallado
  16. 1 rebana de pan bimbo
  17. Leche
  18. 1 huevo
  19. Sal, ajo y perejil, pimienta y tomillo seco
  20. Aceite de oliva
  21. Harina para rebozar las albóndigas

Steps to make to make Albóndigas a la jardinera

  1. Empezaremos haciendo la masa de las albóndigas. En un bol pondremos la carne, el huevo, 2 cucharadas de pan rallado aproximadamente, la verdad que yo lo hago a ojo. Pondremos la sal, el ajo y perejil, la pimienta y el tomillo, un chorrito de aceite, y la rebanada de pan, que la empaparemos en leche.
  2. Mezclaremos todo muy bien y la rebanada de pan la iremos desmenuzando mientras amasamos toda la mezcla.
  3. La mezcla no tiene que quedar pegajosa. Si quedará, añadiremos más aceite u otro huevo.
  4. Una vez bien mezclado todo, iremos haciendo las bolitas. La medida de las albóndigas las haréis a gustos, yo las hago medianitas.
  5. Una vez que tengamos todas las albóndigas hechas las pasaremos por harina y en una olla con el fondo cubierto de aceite las iremos friendo y reservando.
  6. Por otro lado ya tendremos hecha una Mise en place de las verduras: la cebolla, los pimientos y las zanahorias las habremos cortado en bronoise.
  7. Una vez fritas las albóndigas, pondremos en ese mismo aceite a freír toda la verdura con el chorrito de vino
  8. Dejaremos pochar, cuando ya veamos que está, pondremos la 1/2cucharadita de pimentón de La Vera removeremos rápido y seguidamente añadiremos el bote de tomate frito casero. En ese mismo bote, lo llenaremos con un chorrito de agua que también incorporaremos. Eso lo hacemos para que la salsa no esté tan espesa y nos pueda cubrir todas las albóndigas.
  9. Dejaremos cocer 5 minutos, pondremos una pastilla de Avecrem y por último añadiremos las albóndigas fritas.
  10. Dejaremos cocer a fuego lento. Removiendo de tanto en tanto. Rectificaremos de sal y pimienta.
  11. Una vez que la acidez del tomate se haya ido, estarán listas.
  12. A mí me gustan que pueda reposar un poco antes de comerlas, pues así cogen más gusto.
  13. Sólo me queda deciros.
  14. BUEN PROVECHO!! 😋😋

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you don't need to learn them however just if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a total guide to fast as well as simple lunch dishes but its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Award-winning Albóndigas a la jardinera. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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